wtorek, 11 grudnia 2012

cynamon i imbir

Czy u Was też pachnie już korzennymi przyprawami? W niedzielę próbowałam sił w piernikach (polecam wspaniały przepis na pierniki ze skórką cytrynową ze strony ciastko z marzeń) Najlepsze oczywiście jeszcze gorące:) Zdjęcia może w weekend, o ile światło z okna dopisze. Poniżej pepparkakor i moja ukochana ściereczka ze sklepu Minty w roli głównej (wykupiłabym wszystko gdybym mogła:)



2 komentarze:

  1. Ja pierniki planuję piec dopiero w weekend, może trochę późno.Żeby były mięciutkie na święta, do puszki, w której trzymam pierniczki dokładam jabłko.
    Piękne zdjęcia,lubię pierniki w wersji nielukrowanej.
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I dla mnie lukru mogło by nie być wcale. Pozdrawiam:)

      Usuń